Isporuka

Isporuka

Većinu proizvoda isporučujemo samo na teritoriji užica. Izuzetak sa samo neki pijačni proizvodi koji se mogu slati čak i širom sveta (npr. rakija, med, pršuta, domaće vino i slično).

Za isporuku imate dve opcije za biranje: 

 1. Preuzima i isporučuje taxi (Vlasnik prodavnice zove taksi kada je roba srpemna za isporuku)
 2. Preuzimam sam (Vaša roba se sprema odlaže na stranu i čeka da vi ili neko koga vi pošaljete dođe i pokupi robu) 

Kada se radi o lokalnoj isprouci u užicu robu isporučuje užički taksi. Cena teksi isporuke je fixna i iznosi 300 dinara. U slučaju da se roba isporučje na destinaciju za koju cena po taksimetru prelazi 300 dinara doplaćujete razliku od cene pokazane na taksimetru.

Na internetprodavnice.rs stranicama vama je na usluzi nekoliko različitih firmi. Ako u isto vreme kupite neku robu u jednoj firmi a neku u drugoj firmi dobićete dva računa isporučena sa dva različita taksija. Ukoliko želite da jedan taksista pokupi vašu robu u jednoj firmi a onda svrati do druge ili eventualno još neke morate to napisati u napomeni vaših proudžbina.

Na  primer: U napomeni prehrambene prodavnice napišete: "Pokupti takodje robu za mene sa adrese Sime Milutinovieća 24" , gde ste naručili picu. A na porudžbini gde ste  naručili picu izaberete opciju za isporku "Preuzimam sam"

Na primer: Ako kupjete kolektivno kao firma, na tri različite lokacije, hranu za ručak. Na internet prodavnici jedne firme izaberete za isporuku taxi Užice , ali u napomeni napišete "Svratiti na sledeće adrese: Adresa 1, Adresa2, Adresa3 i pokupiti sve što se isporučuje na Adresu Sime Milutinovića 5"

Imajte na umu da vi, tokom plaćanja, možete navesti bilo koju adresu za isporuku a ne onu na koju ste registrovali kao vašu adresu stanovanja. U tom slučaju bitno je, naravno, da je adresa isporuke pokrivena našom kurirskom službom a ne vaša adresa stanovanja.

Proces isporuke

Proizvodi se pakuju u kutije za isporuku, kako se proizvodi ne bi oštetili prilikom transporta.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda proveri da li je dobio poručenu robu kao i da li roba ima neka eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati taxi radniku koji je robu dostavio, odnosno dužan je da odbije da primi pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu  koju taksi radnik uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučaju da je kupcu isporučen paket s različitim proizvodima od onih koje je naručio, isti ima pravo na isporuku poručenih proizvoda, a ukoliko to nije moguće, kupac ima pravo na povraćaj novca u iznosu plaćene cene proizvoda, cene dostave i naknadu troškova povraćaja proizvoda. Ili ako je izabran način plaćanja keš pri isporuci kupac ima pravo da ne plati ni robu ni isporuku za takve proizvode, te je dužan vratiti pogrešno dostavljeni proizvod.

U slučaju da Internetprodavnice.rs nije u mogućnosti da isporuči poručene proizvode u navedenome roku, o tome će obavestiti kupca radi dogovora o novom terminu dostave. U ovom slučaju kupac ima pravo na raskid ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, kupac dobija sve papire koje prate proizvod – račun sa preciznom težinom ( ukoliko se radi o robi sa cenom po kilogramu), potvrdu o prijemu pošiljke koju je obavezan potpisati. Potpisom na potvrdu o prijemu pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez spoljnih vidljivih oštećenja.

Grad

Užice
Isporuka uglavnom u užicu.
Izuzetak su samo neki domaći pijačni proizvodi koji se mogu slati širom sveta

Postavke

Meni

 • Dobro došli u svet hrane

  Poštovani posetioci, ovaj sajt je tek u začetku svoga razvoja. Počinjemo sa skromnim izborom hrane dostupne na itnernetu a sa vremenom će mo širiti naš asortiman. Molimo pišite nam koje specijalitete bi ste želeli da vidite u našoj ponudi

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Panda theme

  Ukoliko vodite restoran, prehrambenu prodavnicu, ribarnicu, pekaru, mesaru ili imate neku drugu delatnost vezanu za hranu, možete potpuno besplatno prodavati vaše proizvode na ovome sajtu.

  Panda theme

  Proizvodite sir, med, domaću rakiju, uzgajate pasulj, krompir luk i slično. Ili ste možda majstor za torte i kolače. Učinićemo  sve vaše proizvode dostupne preko intererneta. Dovoljno je samo da nas kontaktirate.

 • Kuhinja KozaraKuvana domaća jela

  Coffee Dream Kafeteria, restoran, brza hrana

  Ribanica Rzav Sveža i zamrznuta riba

  Roštilj FisSveže meso sa roštilja

  Slatka tajnaTorte, kolači, slatkiši

  FilpakPrehrana, pekara, diskont

  Zelana pijacaDomaći proizvodi sa pijaca

QR kod

Kreirajte prvo nalog da bi dodavali proizvode u omiljeno.

Kreirajte nalog

Kreirajte nalog da bi ste koristili listu želja

Kreirajte nalog