Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

1. Opšti uslovi poslovanja odnose se na prodaju proizvoda na internetprodavnice.rs. Korišćenjem usluga internnetprodavnice.rs korisnik/ kupac potvrđuje da je upoznat sa opštim uslovima poslovanja i uslovima kupovnie na internetprodavnice.rs. Porudžbinom na internetprodavnice.rs korisnik/kupac u potupunosti prihvata opšte uslovie poslovanja i uslove kupovine. Korištenjem stranica internetprodavnice.rs korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i saglasan sa opštim uslovima poslovanja i uslovima kupovine. Nosioc svih prava na internetprodavnice.rs je sam vlasnik internetprodavnice.rs

2. Uslovi korištenja internet prodaje na našim stranicama propisuju uslove i pravila za korisnike / kupce. Korištenjem internet trgovine korisnici / kupci slažu se s opštim uslovima poslovanja i uslovima kupovne. Korisnike upućujemo da se pre same kupovine proizvoda upoznaju sa opštim uslovima poslovanja i uslovima kupnje, a o promenama opštih ulsovoa poslovanja i i uslova kupnje svi korisnici / kupci biti će pravovremeno obavešteni.

3. Pravo korišćenja internet trgovine internetprodavnice.rs je lično pravo korisnika / kupca i ne može se prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik / kupac ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.

4. Ugovor o kupoprodaji proizvoda na interneternetprodavnice.rs između kupca i prodavca zaključen je trenutkom porudžbe proizvoda.

5. Kupac može biti samo punoletna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloletnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili staraoci, a delomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili staratelja. Za postupanje suprotno ovoj odredbi internetprodavnice.rs. ne snosi nikakvu odgovornost.

6. Korisnik / kupac je lično odgovoran za zaštitu poverljivosti lozinki, na mestima gde one postoje. Korisnik je dužan dati ispravne, potpune i važeće lične podatke prilikom ispunjavanja formulara za registrovanje. Postupanje suprotno pravilima, ovlašćuje internetprodavnice.rs da uskrate pristupa takvom korisniku ili uskrate sve ili delo usluga koje internetprodavnice.rs nude.

7. Korisnik je ovim putem upoznat da ponekad može doći do prekida usluga ili do događaja koji su izvan kontrole rukovodstva naše internet prodavnice, te prihvata da internetprodavnice.rs. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vreme prenosa informacija na internetu. Korisnik / kupac se slaže i prihvata da pristup sajtu internetprodavnice.rs ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

8. Internetprodavnice.rs zadržava pravo u bilo kom trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim, da ukine ili izmeni sadržaj opštih uslova poslovanja, asortimana proizvoda, cene proizvoda ili sadržaja stranice internetprodavnice.rs. Korisnici stranice internetprodavnice.rs su sami dužni pe svakog korištenja proveriti opše uslove poslovanja i uslove kupnje. Suprotno postupanje korisnika / kupaca oslobađa internetprodavnice.rs bilo kakve odgovornosti. Navedene promene stupaju na snagu objavom na stranici internetprodavnice.rs.

9. Korišćenje internet stranice internetprodavnice.rs isključivo je na odgovornost korisnika. Internetprodavnice.rs se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posete web prodavnici internetprodavnice.rs usled protivpravnih radnji trećih lica, računarskih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično, te bilo kojih drugih slučajeva za koje internetprodavnice.rs. nije direktno odgovorna. Internetprodavnice.rs. je oslobođena svake odgovornosti u slučaju okolnosti koje onemogućavaju korišćenje web prodavnice internetprodavnice.rs. Uslovi ovog poglavlja odnose se na sveukupan sadržaj internet prodavnice internetprodavnice.rs.

10. Internetprodavnice.rs se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za tačnost ili potpunost informacija i sadržaja koji se nalaze na Internetprodavnice.rs stranicama. Internetprodavnice.rs. Zadržava pravo greške u opisu proizvoda i slici proizvoda. Svi sadržaji postavljeni na internetprodavnice.rs postavljeni su kako bi korisniku / kupcu olakšali izbor prilikom kupovine proizvoda. Za nenamerne greške internetprodavnice.rs ne odgovara.

11. Internetprodavnice.rs sve proizvode, fotografije i opise postavlja na web stranicu u nameri da korisniku / kupcu olakša izbor prilikom kupovine. Internetprodavnice.rs. ne garantuje da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamerne greške u opisu proizvoda internetprodavnice.rs. ne odgovara. Moguće su greške u opisu proizvoda ili fotografiji proizvoda, ukoliko proizvođač izmeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito proveravaju.

Grad

Užice
Isporuka uglavnom u užicu.
Izuzetak su samo neki domaći pijačni proizvodi koji se mogu slati širom sveta

Postavke

Meni

 • Dobro došli u svet hrane

  Poštovani posetioci, ovaj sajt je tek u začetku svoga razvoja. Počinjemo sa skromnim izborom hrane dostupne na itnernetu a sa vremenom će mo širiti naš asortiman. Molimo pišite nam koje specijalitete bi ste želeli da vidite u našoj ponudi

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Panda theme

  Ukoliko vodite restoran, prehrambenu prodavnicu, ribarnicu, pekaru, mesaru ili imate neku drugu delatnost vezanu za hranu, možete potpuno besplatno prodavati vaše proizvode na ovome sajtu.

  Panda theme

  Proizvodite sir, med, domaću rakiju, uzgajate pasulj, krompir luk i slično. Ili ste možda majstor za torte i kolače. Učinićemo  sve vaše proizvode dostupne preko intererneta. Dovoljno je samo da nas kontaktirate.

 • Kuhinja KozaraKuvana domaća jela

  Coffee Dream Kafeteria, restoran, brza hrana

  Ribanica Rzav Sveža i zamrznuta riba

  Roštilj FisSveže meso sa roštilja

  Slatka tajnaTorte, kolači, slatkiši

  FilpakPrehrana, pekara, diskont

  Zelana pijacaDomaći proizvodi sa pijaca

QR kod

Kreirajte prvo nalog da bi dodavali proizvode u omiljeno.

Kreirajte nalog

Kreirajte nalog da bi ste koristili listu želja

Kreirajte nalog