Plaćanje

Plaćanje gotovinom pouzećem

Vašu porudžbinu možete platiti i pouzećem, u gotovini, prilikom preuzimanja paketa od kurirskog službenika. Vi dobijate račun kao potvrdu da ste platili, a kuriru potpisujete otpremnicu kao njegovu potvrdu da je isporučio paket.

Gotovinom ili karticom u našoj radnji

Vašu porudžbinu možete da platite gotovinom u našoj radnji. U skladu sa zakonom, primamo isključivo domaću valutu, dinar. Ovu će te koristiti ako kod opcija isporuke izaberete preuzimam sam, kao i ako kupujete sa vaučerom (kupon kodom). Platite izvesnu sumu dobijete kod (vaučer) u toj vrednosti i onda pazaraite na našem sajtu dok god ima novca na vaučeru.

Na žiro račun

Postoji i mogućnost direktne uplate na naš žiro račun u OTP banci. U ovom slučaju se ceo iznos porudžbine plaća avansno, odnosno pre slanja i preuzimanja poručene robe. Ovo će te koristiti ako ste van grada ili u insotranstvu i želite da uplatite određeni vaučer za vaše stare roditelje. Onda možete i sami da naručujete robu za njih i roba će im stizati do praga bez da se imalo angažuju oko toga

PayPal ( Ovu opciju ne koristimo trenutno ali planiramo da je nudimao u kasnijoj fazi razvoja sajta)

Ukoliko želite da platite porudžbinu platnom karticom preko PayPal servisa, morate promenite valute na sajtu u evro. Tek onda možete ići na kasu i izabrati plaćanje PayPal. 

Grad

Užice
Isporuka uglavnom u užicu.
Izuzetak su samo neki domaći pijačni proizvodi koji se mogu slati širom sveta

Postavke

Meni

 • Dobro došli u svet hrane

  Poštovani posetioci, ovaj sajt je tek u začetku svoga razvoja. Počinjemo sa skromnim izborom hrane dostupne na itnernetu a sa vremenom će mo širiti naš asortiman. Molimo pišite nam koje specijalitete bi ste želeli da vidite u našoj ponudi

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Panda theme

  Ukoliko vodite restoran, prehrambenu prodavnicu, ribarnicu, pekaru, mesaru ili imate neku drugu delatnost vezanu za hranu, možete potpuno besplatno prodavati vaše proizvode na ovome sajtu.

  Panda theme

  Proizvodite sir, med, domaću rakiju, uzgajate pasulj, krompir luk i slično. Ili ste možda majstor za torte i kolače. Učinićemo  sve vaše proizvode dostupne preko intererneta. Dovoljno je samo da nas kontaktirate.

 • Kuhinja KozaraKuvana domaća jela

  Coffee Dream Kafeteria, restoran, brza hrana

  Ribanica Rzav Sveža i zamrznuta riba

  Roštilj FisSveže meso sa roštilja

  Slatka tajnaTorte, kolači, slatkiši

  FilpakPrehrana, pekara, diskont

  Zelana pijacaDomaći proizvodi sa pijaca

QR kod

Kreirajte prvo nalog da bi dodavali proizvode u omiljeno.

Kreirajte nalog

Kreirajte nalog da bi ste koristili listu želja

Kreirajte nalog