Reklamacija i povraćaj

Reklamacija robe i povraćaj

U slučaju reklamacije hrane molimo vas da nam javite u roku od par sati od prijema pošiljke. U slučaju povraćaja robe, kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju putem e-maila na e-mail adresu firme čiju robu reklamira, ili telefonom na telefonski broj iste. Radi što bržeg utvrđivanja konkretne porudžbine na koju kupac ima prigovor, molimo da navedete i broj porudžbine, broj fakture i svoje podatke. Firma kojoj je upućena reklamacija će potvrditi prijem prigovora putem E-maila bez odgađanja, a odgovor po mora stići čim pre ali nikako ne sme preći 15 (petnaest) dana od dana reklamiranja.

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povraćaj uplaćenog iznosa ili zamenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.

Firma  kojoj je upućena reklamacija će prihvatiti povrać oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije uticao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe.

U slučaju opravdanog prigovora, trošak zamene proizvoda s novim proizvodom u celosti snosi firma kojoj je upućena rekamacija

Kupac ima pravo na prigovor i povraćaj robe u sledećim slučajevima:

Isporučena robe koja nije naručena

Isporučena robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Pri primanju robe provera ispravnosti porudžbine zavisi od kupca.

Molimo Vas da uporedite primljene proizvode sa fakturom  i ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite Vašem dostavljaču jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Ukoliko proizvod ima skriveni nedostatak (koji se nije mogao otkriti pregledom prilikom preuzimanja) što kupac utvrdi po otvaranju proizvoda – kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora i povraćaj novca, zamenu proizvoda, uklanjanje nedostatka ili sniženje cene.

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, greške kod prenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da je  prijavite u roku od 24 sata od prijema pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju firmi čiju robu reklamira E-mailom ili telefonom. Kontakt informacije te firme će te naći na kontakt stranici njihovog sajta.

Grad

Užice
Isporuka uglavnom u užicu.
Izuzetak su samo neki domaći pijačni proizvodi koji se mogu slati širom sveta

Postavke

Meni

 • Dobro došli u svet hrane

  Poštovani posetioci, ovaj sajt je tek u začetku svoga razvoja. Počinjemo sa skromnim izborom hrane dostupne na itnernetu a sa vremenom će mo širiti naš asortiman. Molimo pišite nam koje specijalitete bi ste želeli da vidite u našoj ponudi

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Panda theme

  Ukoliko vodite restoran, prehrambenu prodavnicu, ribarnicu, pekaru, mesaru ili imate neku drugu delatnost vezanu za hranu, možete potpuno besplatno prodavati vaše proizvode na ovome sajtu.

  Panda theme

  Proizvodite sir, med, domaću rakiju, uzgajate pasulj, krompir luk i slično. Ili ste možda majstor za torte i kolače. Učinićemo  sve vaše proizvode dostupne preko intererneta. Dovoljno je samo da nas kontaktirate.

 • Kuhinja KozaraKuvana domaća jela

  Coffee Dream Kafeteria, restoran, brza hrana

  Ribanica Rzav Sveža i zamrznuta riba

  Roštilj FisSveže meso sa roštilja

  Slatka tajnaTorte, kolači, slatkiši

  FilpakPrehrana, pekara, diskont

  Zelana pijacaDomaći proizvodi sa pijaca

QR kod

Kreirajte prvo nalog da bi dodavali proizvode u omiljeno.

Kreirajte nalog

Kreirajte nalog da bi ste koristili listu želja

Kreirajte nalog